Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.L.B. ]

18. 05. 2023. 15:15   >>  15:16

POLICIJA U MOJKOVCU

Osumnjičenom za porodično nasilje privremeno oduzeto oružje

Mojkovačka policija preventivno oduzela dvije puške i pištolj od V.S. iz tog grada koji je procesuiran za porodično nasilje, saopštila je Uprava policije.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, policija je u mjestu Proćenje u Mojkovcu pretresela stan i druge prostorije koje koristi V.S. koji je počinilo prekršaje iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici.

“Naime, postupajući po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Bijelom Polju, policija je izvršila pretres prostorija koje koristi V.S. iz Mojkovca. Pronađene su dvije puške ARMS M75 i pištolj Zastava M57 za koje je ovo lice posjedovalo oružne listove, kao i 27 komada municije različitih kalibara”, saopštila je Uprava policije.

Ipak, policija je oružje privremeno preventivno oduzeto, a protiv V.S. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici.

“Osim toga, shodno kampanji „Poštuj život, vrati oružje“ koju sprovodi Uprava policije, jedna osoba je dobrovoljno policiji predala pištolj marke Zastava M57”, saopštila je Uprava policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније