Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

А.М.

07. 03. 2023. 18:10 >> 18:10

OB CETINjE

"Krivične prijave protiv osumnjičenih za otmicu, traga se za još jednom osobom"

Pripadnici cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti rasvijetlili su krivično djelo otmice počinjeno na štetu B.B. iz Podgorice i podnijeli krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužilaštvu na Cetinju protiv D.M. (23) iz Budve, C.V. (27) iz Budve i R.D. iz Sutomora dok se za još jednom osobom traga – saznaje Radio Cetinje.

Četvrtog februara ove godine D.M. se sa oštećenim B.B. odvezao iz Budve ka Cetinju i po predhodnom planu se zaustavio na Obzovici gdje su ih u vozilu Škoda oktavija crne boje, čekali R.D. i za sada nepoznata osoba.

Radio Cetinje saznaje da su R.D. i N.N. osoba nasilno iz Mercedesa B klase kojim je upravljao D.M. izvukli oštećenog, vezali mu ruke i ubacili ga u gepek, udarajući ga i nanoseći mu tjelesne povrede.

Kasnijim pretresom stana koji koristi D.M. pronađeno je 11 grama materije biljnog porijekla za koji se pretpostavlja da je marihuana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније