Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Ч.Ј.

09. 12. 2022. 13:56   >>  13:54

UPRAVA POLICIJE

Sugrađaninu slomili vilicu i rebra, krivična za tri Nikšićanina

Nikšićani M.B.(18), F.N.(26) i D.Z.(26) krivično će odgovarati jer su nakon svađe pretukli sugrađanina i slomili mu vilicu i rebra, saopšteno je iz Uprave policije.

"U službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić je 18. novembra u 3 sata i 20 minuta pristupilo jedno lice sa vidnim povredama u predjelu glave, odnosno lica, te prijavilo da je neposredno prije prijavljivanja fizički napadnut od strane više njemu nepoznatih lica na parking prostoru ispred jednog supermarketa u Nikšiću, nakon čega su se navedena lica vozilom udaljila sa lica mjesta", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Zbog zadobijenih povreda oštećeni je odvezen na ukazivanje ljekarske pomoći u Medicinski centar Nikšić.

"Gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede u vidu preloma donje vilice i preloma rebra sa desne strane. Nakon toga ovo lice je transportovano u Klinički centar Crne Gore na hospitalizaciju i liječenje", saopšteno je iz policije.

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću to krivično djelo je kvalifikovao kao teška tjelesna povreda, i naložio dalje preduzimanje policijskih mjera i radnji u cilju identifikacije i lociranja izvršilaca ovog krivičnog djela.

"Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzeli niz operativno-taktičkih mjera i radnji na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za navedeni događaj, koje su u krajnjoj mjeri rezultirale identifikacijom izvršilaca navedenog krivičnog djela", navodi se u saopštenju.

Protiv osumnjičenih podnijeta je krivična prijava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније