Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.М.

06. 12. 2022. 15:30 >> 15:34

U BUDVI

Uhapšene dvije osobe, oduzeti kokain, opijati, municija...

Budvanska policija uhapsila je D.D. (46) i M.D. (31) zbog sumnje da su izvršili krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su jutros u saradnji sa pripadnicima Posebne jedinice policije sproveli aktivnost usmjerenu na suzbijanje ulične prodaje narkotika i pronalasku oružja u ilegalnom posjedu, a koja je rezultirala hapšenjem dvije osobe", navode u saopštenju.

Pripadnici policije su, kako ističu, u ranim jutarnjim časovima, postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici, izvršili pretrese stanova na tri lokacije koje koriste D.D. (46) i M.D. (31), oboje iz Budve, kao i dva vozila – jedno marke „BMW“ koje koristi D.D., a drugo marke „Mercedes CLA“ koje korist M.D.

Pretresom stanova i vozila policija je, poručuju, pronašla i oduzela određenu količinu praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, tablete sa liste opijata, 93 komada municije različite vrste i kalibra, gasni pištolj, ručni sprej sa nadražujućim dejstvom, i tri sredstva komunikacije.

Kontrolisana vozila su, dodaju, oduzeta radi daljih provjera, a pronađeni predmeti i materije biće predmet daljih vještačenja u Forenzičkom centru.

Osim toga, kako navode iz policije, pripadnici budvanske policije i Posebne jedinice policije su danas vršili pojačane kontrole lica i vozila na području Budve.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.D. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a da se M.D. uhapsi zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", poručuju iz Uprave policije.

Oni su, kako navode, uz krivičnu prijavu sprovedeni nadležnom tužiocu na dalje postupanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније