Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.М.

05. 12. 2022. 15:42 >> 16:22
1

OBRAĆANjE MILOŠEVIĆA JAVNOSTI

"Tražim da me prebace u Bijelo Polje, žrtva sam torture"

Podgoričanin Mario Milošević, protiv koga je načelnik Istražnog zatvora u Spužu Predrag Spasojević podnio krivičnu prijavu zbog prijetnji, obratio se javnosti. Na Spasojevićevu kuću je dva puta bačena bomba, a načelnik Istražnog zatvora je rekao da je Miloševića ranije prijavio zbog prijetnji.

Obraćanje Miloševića prenosimo integralno:

"Najoštrije osuđujem napad na načelnika Istražnog zatvora Predraga Spasojevića i pozivam nadležne državne organe da, u što kraćem roku, identifikuju počinioce i da ih procesuiraju.

U prostoriji, u kojoj se nalazim, nisam u mogućnosti da uhvatim ni signal ni sliku na TV, a kamoli da sa nekim komuniciram.

Vrlo je indikativno da se, nakon što sam zatražio reakciju nadležnih državnih organa zbog torture koju prema meni sprovodi načelnik Spasojević, ali i svega par sati nakon što je isplivala SKY ECC prepiska iz koje se jasno vidi da mi se namješta "robija od 40 godina", da mi se namješta "da sam ja pucao" i da "kosti ne iznosim", otpočinje organizovana hajka načelnika Spasojevića protiv mene i dešava se neki napad na njegovu kuću.

Jasan je put koji sam ja odabrao da se zaštitim od njegove tiranije, a to je put zakona i posredstvom insistucija sistema.

Smatram da mi je zbog ovakvog postupanja načelnika Spasojevića, i zbog činjenice da me lažno optužuje da sam mu prijetio i insinuira da ja stojim iza napada na njega, ozbiljno ugrožena bezbjednost te apelujem na nadležne državne organe da me pod hitno prebace u zatvor u Bijelom Polju, gdje ću, nadam se, biti bezbjedniji.

Ovlastio sam svog advokata da podnese krivičnu prijavu protiv Spasojevića zbog toga što me je lažno prijavio da sam mu prijetio.

Molim institucije sistema da sa jednakom pažnjom tretiraju i ove moje navode i da me zaštite i da ne podlegnu pritisku koji na njih vrši Spasojević. Njihovo je da utvrde istinu i očekujem da tako i bude", zaključio je Milošević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније