Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.М. /M.Т. / Р.Б.

24. 11. 2022. 14:16 >> 14:42
1

KRSTOVIĆ NAKON IZLASKA IZ ZATVORA

"Tužiću državu ako oslobađajuća presuda bude pravosnažna"

Biznismen Budimir Krstović izjavio je da će tužiti državu Crnu Goru ukoliko oslobađajuća presuda za šverc 1,2 tone kokaina bude pravosnažna.

"Meni niko ne može nadoknaditi vrijeme, novac nije u pitanju. Vidjećemo šta ćemo uraditi sa tim novcem, to je novac građana, zato ćemo to, vjerovatno dati u dobrotvorne svrhe", kazao je Krstović po izlasku iz zatvora u Spužu. 

Naveo je i da je pitanje ko je iz policije učestvovao i dao podatke.

"Niko iz vlasti se nije osvrnuo na naš vapaj, molbe i zahtjeve... Ja sam se svima obratio sa svojom biografijom, sve je tu bilo jasno, najviše me boli što nijedan subjekt vlasti nije to rekao...", dodao je biznismen i istakao da je zahvalan što je došao kraj.

Viši sud oslobodio je danas Budimira i Marinu Krstović za šverc 1,2 tone droge.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније