Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ T.S. ]

24. 11. 2022. 12:20 >> 14:46
1

ISTRAGA U TOKU

Beranska policija u potrazi za osumnjičenima za prebijanje i pljačkanje starice

Beranska policija pokušava da rasvijetli slučaj prebijanja i pljačkanja starice D.J. (76) koji se dogodio u utorak veče, kazali su za Portal RTCG.

 

U stan D.J, u izbjegličkim zgradama u naselju Rudeš, kako je iz policije rečeno Portalu RTCG, upali su nepoznati mladići koji su fizički nasrnuli na nju i nakon toga oteli joj veću svotu novca.

“Starica je prijavila slučaj te noći oko 19 sati. Kazala je da su je udarili i isprskali sprejom. Vjerovatno ima prelom jagodične kosti”,  kazali su iz policije.

Dodali su da intenzivno rade na rasvjetljavanju slučaja, i da su suzili krug osumnjičenih.

Sin pretučene starice S.B. našem portalu je rekao da je njegova majka teško pretučena i da ima više preloma.

“Ona im je odmah dala pare. Ipak su je udarali pesnicama i štangom, tako da ima prelom jagodične kosti, sinusa, prelom nosa i više drugih povreda. Ja sam je izveo iz bolnice jer je stara i preplašena. Ne znamo ni ona ni ja šta nam se dešava”, rekao je S. B.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније