Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.Л.Б. [ Milica Sekulić, TVCG ]

15. 10. 2022. 14:57 >> 15:13
2

U BLIZINI ŽUGIĆA LUKE

Rafteri pronašli tijelo dječaka

Rafteri su danas pronašli tijelo dječaka koji se nalazio u automobilu, koji je prošlog petka sletio u Taru, kazao je za TVCG Veljko Ostojić, predsjednik udruženja raftera NP Durmitor.

Ekipa raftera sa Veljkom Ostojićem na čelu, pronašla je danas oko 14.40 sati tijelo dječaka koji je ispao iz vozila u nesreći koja se dogodila prošlog petka.

Kako prenosi TVCG, nakon osam dana tijelo dječaka je pronađeno u blizini Žugića luke oko 9 kilometara od mjesta nesreće.

Podsjetimo u saobraćajnoj nesreći poginula je dječakova majka Jelena Vuković, dok je tijelo njegove sestre pronađeno u nedjelju.

Jedno dijete iz vozila je preživjelo udes.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније