Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ MINA ]

01. 10. 2022. 21:17 >> 21:26

UPRAVA POLICIJE

Zbog prinude krivična prijava protiv maloljetnika

Crnogorska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv L.G. (17) sa Kosova zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prinuda.

Iz Uprave policije su naveli da im je u petak oko 23 sata i 30 minuta oštećeni T. P. prijavio da ga je te večeri nepoznata osoba, uz prijetnju vatrenim oružjem, primorala da je iz mjesta Ravna Rijeka u Bijelom Polju preveze do Žabljaka.

“Kako je naveo, T.P. se kretao magistralnim putem iz pravca Berana ka selu Babajići u Bijelom Polju. U mjestu Ravna Rijeka zaustavila ga je nepoznata osoba koje ga je na stranom jeziku pitala da ga preveze do Žabljaka”, rekli su iz policije.

Oni su dodali da je, nakon što mu je oštećeni saopštio da ne ide u tom pravcu, nepoznata osoba ušla u vozilo i, uz prijetnju pištoljem, primorala da vozilo usmjeri ka Žabljaku.

“Na putu ka Žabljaku ovoj osobi je pozlilo, zbog čega je oštećenom naredio da zaustavi vozilo. Tu priliku je T.P. iskoristio da se udalji i pozove policiju”, piše u saopštenju.

Kako se navodi, sa događajem je upoznat dežurni tužilac po čijem su nalogu policijski službenici identifikovali, locirali i uhapsili L.G.

“Ova osoba je tom prilikom kod sebe imala igračku pištolj, kao i mobilni telefon koji je otuđio iz vozila oštećenog. Protiv L.G. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prinuda”, rekli su iz policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније