Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Т. С.

28. 09. 2022. 11:55   >>  11:56

OSNOVNI SUD U BERANAMA

U pritvoru osumnjičeni za prebijanje žene

Osnovni sud u Beranama odredio je pritvor do 30 dana dvjema osumnjičenim osobama, H.B. i G.E. iz tog grada zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

U rješenju o pritvoru predsjednik Osnovnog suda i sudija za istrage Ivan Došljak naveo je da su njih dvoje od 21. do 24. septembra u porodičnoj kući u beranskom naselju Talum narušili tjelesni i duševni integritet A.J.

A.J. je nevjenčana supruga osumnjičenog H.B., a u istom domaćinstvu živi i okrivljena G.E. 

Okrivljeni H.B. je u prisustvu njihovo dvoje maloljetne djece udarao A.J. u glavu i tijelo šakama, kablovima i drvima za ogrijev, istovremno joj stavljajuci vruću peglu na ruku.

Okrivljena G.E. udarala je A.J. drvetom za ovrijev i zatim je nasilno makazama ošišala.

A.J., koja je zadobila niz povreda, uspjela je pred zoru, kada su svi spavali, da pobjegne iz kuće i dođe do bolnice, gdje je hospitalizovana.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније