Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Pobjeda/M.L.B. ]

28. 09. 2022. 11:35 >> 11:31
2

APELACIONI SUD

Drobnjak pravosnažno oslobođen optužbi za šverc 500 kg kokaina

Špediter Đoko Drobnjak pušten je na slobodu nakon što je Apelacioni sud potvrdio odluku da se protiv njega obustavi krivični postupak za šverc 500 kilograma kokaina iz Ekvadora u Crnu Goru, prenosi Pobjeda.

Tako je raniju odluku Višeg suda potvrdio Apelacioni sud.

Oko 500 kilograma kokaina, koji je bio u paketima sa bananama iz Ekvadora, zaplijenjeno je sredinom januara u Podgorici.

Podsjetimo Špediter Đoko Drobnjak bio je jedini uhapšen u ovom slučaju i protiv njega je podnesena krivična prijava zbog sumnje da je bio član kriminalne organizacije koja je krijumčarila kokain u paketima banana.

Drobnjakov kolega, Miloš Rakočević, ranije je kazao da je Đoko uzoran radnik i da nikada nije napravio propust u radu. On je istakao da nije moguće da špediter vrši provjeru kontejnera i sadržine.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније