Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

П.Р.

27. 09. 2022. 18:10 >> 18:09
1

15 DANA ZATVORA I 120€ KAZNE

Kotoranin sa 2,45 promila alkohola u krvi udario rasvjetu i saobraćajni znak

Kotoraninu A.P. (36) izrečena je kazna zatvora u trajanju od 15 dana i novčana kazna u iznosu od 120 eura, zbog izazivanja saobraćajne nezgode u alkoholisanom stanju pri koncentraciji od 2,45 g/kg alkohola u organizmu u Mediteranskoj ulici u Budvi, saopštio je predsjednik suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Kako navodi, on je kažnjen, jer je prethodne večeri oko 22 sata i 30 minuta, zbog neprilagođene brzine u kružnom toku kod skretanja za Stari grad izgubio kontrolu nad vozilom i ostvario kontakt sa stubom ulične rasvjete i saobraćajnim znakom, na kojima je tom prilikom nastala materijalna šteta.

"Osim kazni, izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima u trajanju od 4 mjeseca, kao i maksimalan broj kaznenih bodova", kazao je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније