Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

А.М.

20. 09. 2022. 15:19 >> 15:17

UPRAVA POLICIJE

Podnijeli krivične prijave zbog nedozvoljenog držanja oružja

Podgorička policija je u dvije odvojene akcije pronašla dva pištolja i više komada pištoljske municije. "Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi M.P. pronađen je pištolj bez oružanog lista i 59 komada municije, dok je pretresom stana M.R. (61) pronađen je pištolj u ilegalnom posjedu, te i šest komada municije u okviru pištolja", saopšteno je iz Uprave policije.

"Protiv ovih lica su nadležnom državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podnijete krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", navodi se u saopštenju UP.

Kolašin: Krivična prijava zbog oružja u ilegalnom posjedu

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ su juče u Kolašinu podnijeli krivičnu prijavu protiv S.L. iz Kolašina zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 

"Postupajući po naredbi nadležnog sudije kolašinska policija je izvršila pretres kuće koju koristi S.L., kojom prilikom su pronađeni i oduzeti pištolj CZ kalibra 9mm i puška CZ M48, kao i 12 komada municije", saopšteno je iz Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније