Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.L.B. ]

18. 08. 2022. 11:13   >>  11:12

POLICIJA U BERANAMA

Krivična zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksploziva

Beranska policija pronašla je automatsku, lovačku puška, detonirajući štapin, kao i 662 komada municije različite vrste i kalibra i protiv M.M. (38) podnijela krivičnu prijava, zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

Pripadnici beranske policije su, postupajući po naredbi Osnovnog suda u Beranama, pretresli porodične kuće koju koristi D.M. (69) i njegovi sinovi u mjestu Rijeka Marsenića.

"Pronađena je automatska puška, lovačka puška, detonirajući štapin, kao i 662 komada municije različite vrste i kalibra. Nakon pretresa, u službene prostorije pristupio je M.M. (38) i od njega je prikupljeno obavještenje na zapisnik, te su službenici Uprave policije došli do sumnje da je pronađeno oružje vlasništvo ovog lica", saopštila je Uprava policije.

Sa svime je upoznat nadležni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio da se protiv M.M. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Oružje će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru u Danilovgradu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније