Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

O.Z.

16. 08. 2022. 17:59 >> 18:47
1

PRIJAVIO PUCNJAVU U MEDOVINI

Aleksandar Radunović kaže da je policiju zvao u 15:22

Cetinjanin Aleksandar Radunović Popaj četiri puta je pozvao policiju u petak, 12. avgusta, kako bi obavijestio o pucnjavi u naselju Medovina, potvrdio je on Portalu RTCG.

Radunović, član grupe Perper i organizacije The Books of Knjige, prvi poziv je uputio u 15 sati i 22 minuta i obavijestio policiju da se u neposrednoj blizini njegove kuće dešava zločin.

Sa druge strane, policija je saopštila da je u 15:30 sati obaviještena od strane više građana da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u naselju Medovina te da poziv u 15:22 ne dokazuje policijski registrofon.

Radunović je kao očevidac događaja dao izjavu tužilaštvu, gdje je, kao dio izjave, pomenuo i kada je uputio pozive policiji na broj 122.

Vrijeme poziva zabilježeno na listingu je: 15 sati 23 minuta 17 sekundi; 15 sati 26 minuta 16 sekundi; 15 sati 46 minuta 55 sekundi; 15 sati 50 minuta 08 sekundi.

Razlika u odnosu na vrijeme koje je zabilježeno na mobilnom telefonu Radunovića, kako je pisala Antena M, potiče otud što aparat bilježi vrijeme početka poziva zaokruženo na minut, a listing registruje trenutak okončanja razgovora izražen u satima, minutima i sekundama.

Podsjetimo, Cetinjanin Vuk Borilović je prošlog petka ubio 10 osoba, među kojima i dvoje djece, a šest osoba ranio.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније