Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.L.B. ]

12. 08. 2022. 13:55 >> 14:02
2

KRIVIČNA PROTIV DVIJE OSOBE

Strancu prodao tuđe zemljište za skoro 110.000 eura

Policija je tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju podnijeli krivičnu prijavu protiv Ulcinjana M.R (48) i A.R. (21), zbog sumnje da su izvršili krivična djela falsifikovanje isprave i prevara.

Policija sumnja da su oni tokom septembra i oktobra 2014, kupoprodajom 1.500 m2 sa građevinskim objektom, prevarili stranog državljanina i naveli ga da M.R. isplati 107.000 eura.

“Policija je postupala po prijavi stranog državljanina od 18. jula 2022. godine, u kojoj je naveo da je od M.R. kupio navedeno zemljište i građevinski objekat, te da je dolaskom na lokaciju zatekao radnike koje izvode radove na uređenju petospratnog objekta, a za koje je kao izvođač naveden M.R.”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policija je, kako kažu, preduzela niz aktivnosti i došla do sumnje da je M.R., državno i zemljište koje je svojina A.R., tokom 2021. godine, prodao oštećenom i tako protivpravno stekao 107.000 eura.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније