Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

TVCG [ I. P. ]

11. 07. 2022. 16:31 >> 16:36
6

UDES NA OBZOVICI

Dvije osobe poginule, uhapšen vozač

Dvadesetčetvorogodišnji Podgoričanin M.S. i tri godine starija M.Đ. poginuli su u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Cetinje - Budva, u mjestu Obzovica. Policija je privela N.N. (59) zbog osnovane sumnje da je počinio "teško djelo protiv bezbjednosti i javnog saobraćaja".

Udes se dogodio u devet sati i 30 minuta, a učestvovala su četiri vozila.

Povrijeđene su A.M. iz Danilovgrada i A.S. iz Beograda, koje su nakon ukazane pomoći u cetinjskoj bolnici upućene u Klinički centar.

"Kod jedne žesnke osobe ustanovljena je povreda trbuha, sa povredom jetre. Mešutim, krvarenje nije ozbiljno, tako da smo pacijentkinju prebacili za Podgoricu", kazao je Predrag Milošević, načenik Odjeljenja hirurgije cetinjske bolnice "Danilo I".

Druga pacijenktinja, kako je saopštio, ima povredu glave.

"Ima povredu mozga, ali nema znakova krvarenja i ugroženosti života", rekao je Milošević.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније