Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

P.R.

22. 06. 2022. 11:23 >> 11:20
2

AMBASADA U KOMUNIKACIJI SA LJEKARIMA

MVP: Dva pomorca teško povrijeđena, jedan stabilno

Ministarstvo vanjskih poslova saopštilo je da su dva crnogorska državljanina sa težim povredama smještena pod nadzorom stručnog tima vojnih ljekara, dok treći ima lakše povrede i njegovo stanje je stabilno, nakon eksplozije na kontejnerskom brodu kod luke Tulon u Francuskoj.

Dva crnogorska državljanina sa težim povredama smještena su u vojnoj bolnici "Sveta Ana".

"Ambasada Crne Gore u Parizu u stalnoj je komunikaciji sa francuskim institucijama i ljekarima koji brinu o povrijeđenim crnogorskim građanima i pružiće svu neophodnu pomoć i podršku u cilju njihovog adekvatnog zbrinjavanja", navode u saopštenju.

MVP je u kontaktu i sa porodicama povrijeđenih kako bi obezbijedilo sve potrebne informacije o zdravstvenom stanju crnogorskih državljana.

Podsjetimo, juče ujutru došlo je do eksplozije u mašinskom odjeljenju, koja je izazvala požar na brodu, pri čemu su tri crnogorska državljanina povrijeđena.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније