Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

18. 06. 2022. 14:57   >>  14:55

KRIVIČNO DJELO PRINUDA

Uhapšen osumnjičeni za napad na novinarku "Vijesti"

Elvis Palavrtić iz Plava je zbog napada na novinarku Vijesti Jadranku Ćetković, saopšteno je iz Uprave policije.

"Policiji je juče u Bijelom Polju prijavljeno od strane novinarke Nezavisnog dnevnika Vijesti Jadranke Ćetković da ju je E.P. (35) ispred Višeg suda u Bijelom Polju verbalno napao i uputio uvrjedljive riječi. Pripadnici policije su prikupili obavještenja od pomenute novinarke, te o događaju upoznali nadležnog tužioca", kaže se u saopštenju.

Kako objašnjavaju, od osumnjičenog jeprikupljeno obavještenje na zapisnik u odnosu na sadržaj prijave i okolnosti događaja.

"Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prinuda, E.P. je lišen slobode po nalogu postupajućeg tužioca i on će u zakonskom roku biti priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na dalju nadležnost", zaključeno je u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније