Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Marko Terzić/rtcg.me ]

18. 06. 2022. 00:19 >> 22:41
11

UBISTVO U BUDVI

U Šakovića iz blizine ispaljeno više hitaca, policija našla pištolj

Podgoričanin Milić-Minja Šaković ubijen je sinoć u Budvi. Šaković je ubijen u pucnjavi kod bedema budvanskog Starog grada, oko 23.40 časova. Iz policije su nam kazali da je Šaković ubijen u budvanskom kafiću "Korkovado". Televizija Crne Gore objavila je da je policija našla pištolj iz koga je pucano.

Prema policijskim evidencijama, Šaković je smatran za istaknutog člana "Škaljarskog klana".

Državna tužiteljka Ana Radović saopštila je za TVCG da je u Šakovića iz neposredne blizine ispaljeno više projektila.

“Tokom uviđaja izuzeto je više tragova, sa više mjesta, i svi oni će biti predmet odgovarajućih vještačenja. Naložila sam i obdukciju tijela”, saopštila je Radović.

Kako prenosi RTV Budva, građani i turisti koji su se tokom ovog nemilog događaja našli u blizini, bili su vidno uznemireni i uplašeni.

"Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju događaja, o čijem ishodu će javnost biti blagovremeno obaviještena", saopšteno je iz Uprave policije.

Podsjetimo, ime Milića Šakovića pominjano je u srpskim medijima u okviru istrage o ubistvu vođe navijača "Partizana" Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi 2016.godine. 

Uprkos tome, istražni organi Republike Srbije nikada nijesu procesuirali Šakovića vezano za taj zločin. 

Takođe, Šaković je ranjen 8. septembra 2017. godine ispred lokala „Auto Zeta“ u Podgorici. Tada je ubijen njegov prijatelj Ivan Nedović. 

U policiji su smatrali da je Nedović bio slučajna žrtva, a da je ključna meta bio Šaković.

Početkom prošle godine, policija je uhapsila više lica, tvrdeći da su planirali atentat na Šakovića i da je time time spriječena njegova likvidacija.  

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније