Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.V. ]

01. 06. 2022. 21:39 >> 23:11
1

VIJEĆE VIŠEG SUDA

Odbijena žalba na odluku da se Milošu Medenici odredi pritvor

Vanraspravno vijeće podgoričkog Višeg suda odbilo je žalbu odbrane Miloša Medenice na odluku da mu se odredi pritvor do 30 dana. To je u izjavi za Portal RTCG potvrdila savjetnica za odnose sa javnošću Višeg suda u Podgorici Marija Raković.

Sutkinja za istragu Višeg suda, Suzana Mugoša je prošle sedmice odredila pritvor Medenici, koji se sumnjiči da je organizovao kriminalnu grupu.

Član te kriminalne grupe navodno je bila i njegova majka, bivša predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica.

Podsjetimo, Vesna Medenica uhapšena je 17. aprila zbog sumnje da je, kao član kriminalne organizacije izvršila protivzakoniti uticaj i nalazi se u pritvoru.

Miloš Medenica je uhapšen 25.maja na podgoričkom aerodromu. Medenica je potom priveden u prostorije Specijanog policijskog odjeljenja (SPO). 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније