Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

P.R.

26. 05. 2022. 17:40 >> 18:25

BUDVA

Službenik Pošte osumnjičen da je uzeo novac 14 penzionera

Budvanska policija uhapsila je sugrađanina I.D. (39), službenika Pošte Crne Gore, osumnjičenog da je od 14 penzionera uzeo 4.930 eura, saopštila je Uprava policije.

On se sumjiči za krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

"Sumnja se da je I.D. 19. i 20. maja, kao zaposleni Pošte Crne Gore od službenice Pošte Crne Gore, zadužio novac u iznosu od 15.330 eura, koji je bio namijenjen za isplatu penzija, nakon čega je dio povjerenog novca podijelio penzionerima, a iznos od 4.930 eura nije, što je prikrio potpisivanjem čekova u ime oštećenih penzionera. Nakon toga je, kako se sumnja, te iste čekove razdužio u istoj poslovnici, ne prijavljujući da nije podijelio iznos od 4.930 eura i time nanio imovnisku štetu za 14 penzionera, a sebi ili drugome pribavio protivpravnu imovinsku korist", ističu u saopštenju.

On će uz krivičnu prijavu, kako navode, biti priveden nadležnom tužiocu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније