Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.Č.J.

17. 05. 2022. 11:40 >> 11:38
1

ULCINJANIN NE POSJEDUJE FIRMU

Krivična jer je pokušao da proda pijesak iz svog dvorišta

Protiv Ulcinjanina R.J. (26) podnešena je krivična prijava jer je namjeravao da proda pijesak iz svog dvorišta iako ne posjeduje firmu.

"Ulcinjska policija je 15. maja u večernjim časovima u mjestu Veliki Pijesak zaustavila teretno motorno vozilo sa priključnim vozilom, a kojim je upravljao R.J. (26)", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Prilikom kontrole koju su sproveli pripadnici policije, kako se dodaje u saopštenju, pronađena je određena količina pijeska.

"Pijesak je R.J. obezbijedio iz svoga dvorišta, a namjeravao je da je proda drugom licu, iako ne posjeduje firmu niti registraciju ili odobrenje za bavljenje privrednom djelatnošću", navodi se u saopštenju.

Po nalogu nadležnog tužioca, dodaju iz policije, protiv R.J. je podnijeta krivična prijava.

"Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno bavljenje privrednom, bankarskom, berzanskom i djelatnošću osiguranja", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније