Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

16. 05. 2022. 21:53 >> 22:04

PODNIJETA KRIVIČNA

Žabljačanin osumnjičen za zlostavljanje maloljetne osobe

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv B.G. (45) sa Žabljaka koji je, kako se sumnja, juče oko 14 sati na dječijem igralištu u tom gradu fizički napao jedanaestogodišnjeg oštećenog, saopštili su iz Uprave policije.

Policija je, kako kažu, na Žabljaku preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti u odnosu na video snimak objavljen na jednoj društvenoj mreži, a na kojem se vidi da na javnom mjestu u tom gradu nepoznato lice zadaje udarac maloljetnoj osobi.

"Pripadnici policije su kroz svoje aktivnosti došli do sumnje da je nepoznato lice B.G. (45) sa Žabljaka, a koji je, kako se sumnja, juče oko 14.00 časova na dječijem igralištu u tom gradu fizički napao jedanaestogodišnjeg oštećenog", navodi se u saopštenju.

Postupajući tužilac se, poručuju iz policije, izjasnio da se u radnjama B.G. stiču elementi krivičnog djela zlostavljanje, te je naložio podnošenje prijave protiv osumnjičenog, u redovnom postupku.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније