Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

O.Z.

13. 04. 2022. 15:27 >> 15:30
1

KRIJUMČARENJE CIGARETA

Šest uhapšenih, zaplijenjena vozila korišćena za šverc

Policija je juče, u dvije koordinirane akcije, presjekla pravce krijumčarenja na području Rožaja i Nikšića, u blizini granice sa Srbijom, odnosno Bosnom i Hercegovinom.

Iz Uprave policije je saopšteno da je oduzeto 142 paketa cigareta različitih marki, uhapšeno šest osoba i privremeno je oduzeto šest vozila koja su korišćena za izvršenje krivičnih djela.

"U objektu koji je vlasništvo B.M. iz Rožaja policija je pretresom pronašla i oduzela 62 paketa cigareta bez akciznih markica, kafu, raznu tekstilnu garderobu, kao i četiri terenska motorna vozila, od kojih tri bez registarskih oznaka koja su, kako se sumnja, korišćena za izvršenje krivičnog djela", piše u saopštenju policije.

Kako se navodi, B.M. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina i sproveden nadležnom državnom tužiocu.

U drugoj akciji, u blizini granice sa Bosnom i Hercegovinom kontrolisana su dva vozila, Mercedes ML i kombi vozilo VW Transporter u kojem je pronađeno 80 paketa cigareta bez akciznih markica.

"Ovom prilikom, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krijumčarenje u pokušaju uhapšeni su V.D. (25), V.D. (44), V.N. (56), M.M. (41) i V.M. (20) iz Nikšića, dok se u saradnji sa nadležnim državnim tužiocem sprovode dalje aktivnosti, između ostalog i pretresanje više lokacija na teritoriji opštine Nikšić, kao provjera i utvrđivanje činjenica i okolnosti u odnosu na eventualnu povezanost sa određenim krivičnim djelima iz prethodnog perioda", saopšteno je iz policije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније