Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Budi reporter

B.Č.J.

21. 05. 2022. 16:28 >> 18:41
1

ČITAOCI PORTALA NA PLAŽI BULJARICA

"Voda prljava, osjećaju se i neprijatni mirisi"

Čitaoci Portala RTCG ponovo šalju fotografije prljavštine koja pliva morem. Danas su nam fotografije stigle sa plaže "Bljarica".

Čitalac Portala RTCG tvrdi da se osjećaju i neprijatni mirisi.

I mještani Petrovca Portalu RTCG prethodnih dana poslali su snimak na kojem se vidi ogromna prljavština u moru i požalili se da su se u more izlile fekalije.

Podsjećamo, prije par dana, nakon što su u zalivu na površini mora primijećene masne mrlje, Institut za biologiju mora analizom je utvrdio da nije riječ o prosutoj nafti ili uljima, već prljavštini koju je u more s kopna sprao veći pljusak i kiša koja je u subotu zahvatila Boku.Povodom prljavštine u moru obratićemo se i Ekološkoj inspekciji.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније