Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

K. J.

07. 10. 2024. 18:00 >> 17:45
Čitaj mi:

izbor portala

Vijesti 6 u 6: Maloljetnik izboden ispred škole u Baru

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 7. oktobar.

Izbodeni maloljetnik operisan, potrebne jedinice krvi

Tučom maloljetnika započela je radna sedmica u Barskoj gimnaziji. Težak incident desio se oko 11 sati, kada ispred ulaza u gimnaziju Niko Rolović došlo do upotrebe noža. Sedamnaestogodišnji D.M., životno ugrožen, doveden je u Opštu bolnicu sa povredama grudnog koša, dijafragme i slezine. Nakon operacije, zbrinut je na odjeljenju intenzivne njege, saopštio je radiobaru direktor opšte bolnice, dr. Igor Karišik. Za njega se preko društvenih mreža traže jedinice nulte negativne krvne grupe.

 

Vesni Bratić prijete da će je u sanduku vratiti u Hercegovinu, ODT formirao predmet

Bivša ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić dobila je prijetnje smrću na društvenoj mreži "X". Ona će o prijetnjama obavijestiti nadležne organe. To je kazala u izjavi za Portal RTCG. Po njenoj prijavi formiran je predmet u Osnovnom državnom tužilaštvu (ODT).

 

DIK neće danas o Kotoru, razmatra Kadićeve priloge

Državna izborna komisija (DIK) razmatra danas prigovore na izborni proces na lokalnim izborima u Kotoru i Podgorici, koji su održani 29. septembra. Sve četiri tačke vezane za Kotor će biti odložene i neće se danas razmatrati. To je jednoglasno odlučeno. DIK ce uputiti zahtjev predsjednici OIK-a Kotor da ih pisanim, zvaničnim putem obavijesti o toku 10. sjednice na kojoj se glasalo o pomenutim prigovorima.

 

Benzin i eurodizel skuplji jedan cent

U Crnoj Gori će od ponoći litar obje vrste benzina i eurodizela biti skuplji jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva rudarstva, nafte i gasa.

 

Na Zabjelu aktivirana eksplozivna naprava u stambenoj zgradi

Tokom noći u Podgorici došlo je do eksplozije u kojoj niko nije povrijeđen, ali su od detonacije oštećena vrata od stana u kojem živi strani državljanin, potvrđeno je Portalu RTCG iz OKC.

 

Lakić: Kju groznica na dvije farme u Zeti, veterinarska uprava ćuti

Sekretar Udruženja stočara Danilovgrad Vlado Lakić saopštio je Portalu RTCG da se kju groznica pojavila na dvije farme u Zeti, a da Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove ćuti o tome. Portal RTCG kontaktirao je i direktora Uprave Vladimira Đakovića ali odgovor nijesmo dobili.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније