Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

04. 10. 2024. 18:00 >> 17:59
Čitaj mi:

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Poplave širom Crne Gore, voda prodrla u kuće, nosila objekte

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 4. oktobar.


 

Poplave širom Crne Gore, voda prodrla u kuće, nosila objekte

Jaka kiša koja je pala tokom jučerašnjeg dana i noći izazvala je probleme u mnogim crnogorskim gradovima. Zbog poplava su odsječena poneka sela, voda je prodrla u kuće, nosi objekte, hranu, drva. Ulice u pojedinim mjestima su prekrivene vodom, pa se automobili probijaju kako bi stigli do odredišta. Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju (ZHMS) izdao je crveni meteoalarm, zbog najavljenog jakog vjetra i obilne kiše.

Vlada uvela prinudnu upravu u Beranama, pogledajte ko čini Odbor povjerenika

Vlada Crne Gore uvela je prinudu upravu u Beranama. Funkciju Skupštine opštine Berane, do njenog konstituisanja, vršiće Odbor povjerenika.

 

Uhapšeno 13 osoba, osumnjičeni za krijumčarenje 350 migranata

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalno policijsko odjeljenje je uhapsilo 13 osoba i protiv njih, kao i protiv S.R., koji je u bjekstvu i dvije nepoznate osobe, podnijelo krivičnu prijavu zbog sumnje da su učinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi.

 

Državljanin Pakistana formirao grupu koja je krijumčarila migrante

Vršilac dužnosti pomoćnika direktora Uprave policije za Sektor za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović kazao je da je jutros uhapšeno 12 osoba zbog sumnje da su bili članovi kriminalne grupe koja je uspjela da prokrijumčari preko 350 osoba iz pravca Albanije, preko Crne Gore. On je na konferenciji za medije kazao da je grupu, kako sumnja policija, formirao M.I. iz Pakistana.

 


Zbog izraelskih udara zatvorena bolnica na jugu Libana, Crveni krst upozorava na posljedice

Bukti sukob na Bliskom istoku. Iran je uputio poruku SAD preko Katara u kojoj je povodom rastućih regionalnih tenzija naveo da je faza jednostranog uzdržavanja završena, naveo je iranski izvor za Al Džaziru. Izraelska vojska najavila je nastavak napada na ciljeve Hezbolaha u Bejrutu, dolini Beka i u južnom Libanu. Vojni oficir IDF-a je poginuo u borbama na jugu Libana, saopštile su izraelske odbrambene snage.

 

Najmanje 20 osoba, među kojima i beba, poginulo u poplavama u BiH

Najmanje 20 osoba je stradalo u poplavama koje su zahvatile djelove BiH. Padavine u protekla 24 sata na području opština Jablanica, Konjic, Kiseljak, Fojnica i Kreševo prouzrokovale su velike probleme stanovnicima tih opština u BiH.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније