Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

30. 05. 2024. 18:00 >> 18:05

IZBOR PORTALA

Vijesti koje su obilježile dan: Rudnika Brskovo neće biti

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 29. maj. Ovo je rubrika u kojoj ćete moći da pogledate i centralnu informativnu emisiju TVCG Dnevnik 2 odmah po emitovanju.

Stekli su se uslovi za raskidanje Ugovor o koncesiji za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju rude za prostor bivšeg rudnika Brskovo, kazao je ministar energetike i rudarstva Saša Mujović.

Potpredsjednik Vlade Nik Đeljošaj istakao je da su produžili akciju limitiranih cijena na osnovna četiri proizvoda koje su i do sada bila obuhvaćena, ali su im dodali i listu domaćih proizvoda. Akcija će trajati mjesec dana, a nakon tog perioda u odnosu na reakcije i trgovaca i potrošača, razmotriće nove mjere, odnosno nastavak akcije.

Vlada je, na predlog ministra turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimira Martinovića, usvojila programe za podsticanje energetske efikasnosti u hotelskoj industriji i objektima koji pružaju ugostiteljske usluge.

Podnijete su krivične prijave protiv pet fizičkih i jednog pravnog lica zbog zloupotreba službenog položaja, kao i položaja u privrednom poslovanju, navodi se u saopštenju Uprave policije. Sumnja se da su D.K.P., G.B., D.V., M.V., B.M., i pravno lice d.o.o. „U.V. VUKOVIĆ“ Danilovgrad, izvršili više krivičnih djela čijim je izvršenjem nastupila šteta po budžet Crne Gore u iznosu od preko 18.000 eura

Primopredaja vlasti u Ulcinju protekla je jutros u mirnoj atmosferi. Dosadašnji predsjednik Opštine Omer Barjaktari predao je fotelju Genciju Nimanbeguu koji je sinoć izabran sa 20 glasova odbornika koji su smijenili Barjaktarija.

Disciplinska komisija FSCG na današnjoj sjednici donijela je nekoliko odluka, a većina se odnosi na meč baraža za popunu Druge fudbalske lige između Budve i Zete.
 
 
 
 
 
 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније