Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

U toku

A.M.

28. 06. 2022. 07:51 >> 09:20
2

PANDEMIJA POD KONTROLOM

KCCG apeluje da građani nose maske u toj ustanovi

KCCG apelovao je na građane da poštuju važeće mjere, te da kada iz bilo kog razloga dolaze u tu ustanovu obavezno nose maske za lice. 

"Pored činjenice da je u Crnoj Gori pandemija izazvana koronavirusom pod kontrolom, dok god traje, moramo svi da se pridržavamo preporučenih preventivnih mjera. S obzirom da je uočeno da u posljednje vrijeme pacijenti dolaze u KCCG ne poštujući važeće mjere, samim tim dovode u rizik za obolijevanje od Covid-19 i sebe i zaposlene", navodi se u saopštenju KCCG-a. 



Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се