Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

U toku

M.V./R.B./ P.R.

12. 01. 2022. 18:24 >> 07:05
61

DROGA U "VOLIJU"?

Policija u magacinu otkrila najmanje 400 kilograma kokaina

Crnogorska policija pronašla je oko 400 kilograma kokaina u magacinu logističkog centra kompanije "Voli". Ta informacija potvrđena je Portalu RTCG iz rukovodstva Uprave policije nezvanično. Policija je provjeravala da li su radnici "Volija", u magacinu te kompanije, pronašli drogu. Nakon prijave uprave kompanije i radnika, pokrenuta je istraga, a inspektori su od prisutnih zaposlenih uzimali izjave.

Iz policije Portal RTCG nije mogao dobiti zvaničan komentar povodom ovog slučaja a iz kompanije "Voli" kazali su nam da se za sada neće oglašavati.

Specijalno državno tužilaštvo vodi slučaj.

Kako se moglo vidjeti na licu mjesta, policijski inspektori pozivali su prisutne radnike da daju izjave o događaju. Zaposlenima je bio zabranjen povratak u magacin do okončanja istrage.

Politička stranka Prava Crna Gora objavila je fotografije, koje su napravili radnici, sumnjajući da se u magacinu vidi bijeli prah, koji podsjeća na narkotike.

Prava Crna Gora pozvala je nadležne da hitno reaguju.

Kako se može vidjeti na fotografijama, koje je objavila Prava Crna Gora, paketi, u kojima je nađena sumnjiva supstanca, su poznatog brenda "Derbi", iz Ekvadora. 

Podsjetimo, Portal RTCG ranije je prenio vijest portala "Primicias" da je Ekvador posljednjih godina postao sigurna enklava za djelovanje evropskih švercera droge, naročito Albanaca, Crnogoraca, Španaca, Grka, Holanđana i Belgijanaca. Između 2017. i 2021. godine, prema migracionim izvještajima, u tu zemlju je ušao 721 Albanac, 1.053 Bjelorusa, 3.111 Grka i 192 Crnogorca. Prema navodima "Primiciasa", procjenjuje se da 30 odsto njih dolazi zbog šverca droge, a nastanili su se u zatvorenim zonama luke Gvajakila.

Zabranjeno je preuzimanje videa i fotografija bez dozvole RTCG Portala

Пратите нас на

Коментари61

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се