Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

08. 10. 2024. 15:27 >> 16:13
Čitaj mi:

OD 6.30 SATI

Haris Husić u Jutarnjem o izazovima Uprave pomorske sigurnosti

U Jutarnjem programu sjutra štampu prelistavamo sa Nebojšom Medojevićem, a sa direktorom Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama razgovaramo sa direktorom Harisom Husićem. Govoriće o tome da li su spremni da odgovore na izazove sa kojima se suočavaju.

Razgovaraćemo sa internistom endokrinologom i medicinskim direktorom najveće zdravstvene ustanove u državi Đorđijem Krnjevićem. On će najaviti Prvi crnogorski kongres o gojaznosti koji će biti održan od 11. do 13. oktobra u Budvi.

Goovorimo o aktivnostima koje prate kampanju "Odvoji vrijeme za sebe, pođi na preventivni pregled”.

Ugostićemo sociološkinju NVO ORO Milena Jelić Šuntić.

Jedna od tema biće i razvijanje odgoAvornosti i samostalnosti najmlađih kroz uključivanje u kućne aktivnosti i zadatke cilj je aplikacije „My Turn“, kreirane u Crnoj Gori.

Glumica Jelena Mila govoriće o aktuelnim projektima i ambicijama.

Ugostićemo crnogorske predstavnike na Svjetskom prvenstvu frizera u Parizu koje će biti održano 12-14. oktobra.

Uživo iz Podgorice i Bijelog Polja javljaju se naši reporteri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се