Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

23. 11. 2023. 11:58 >> 11:59

PODRŠKA DRAMSKOM STVARALAŠTVU

"II Ciklus crnogorskog studentskog filma" uskoro na TVCG

U želji da se profilišemo u Javni servis koji u kontinuitetu podržava razvoj i produkciju u oblasti dramskog i audio-vizuelnog stvaralaštva, u saradnji sa Fakultetom dramskih umjetnosti Cetinje, Televizija Crne Gore uskoro počinje sa emitovanjem “Drugog ciklusa crnogorskog studentskog filma”, čiju realizaciju potpisuju Dokumentarni i Redakcija dramskog programa TVCG.

U drugom ciklusu, predstavićemo nagrađivane diplomske filmove i studentske ispitne vježbe četrnaest reditelja, nekadašnjih studenata “Filmske i TV režije” kao i studijskog programa “Film i mediji” , koje su u posljednjih deset godina realizovali u saradnji sa kolegama sa studijskih programa “Gluma”, “Produkcija” i “Dramaturgija”.

Ovim projektom, želimo prije svega da doprinesemo popularizaciji cetinjskog FDU i filmske umjetnosti, kao i afirmaciji mladih autora, koji su u mjeđuvremenu stasali u istaknute filmske stvaraoce, sa respektabilnim profesionalnim karijerama u okvirima savremene crnogorske kinematografije, kao i van nje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се