Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

02. 02. 2023. 11:20   >>  11:20 1

OD 13. FEBRUARA NA PROGRAMU TRI PUTA SEDMIČNO

Crtani film "Pip i Pozi" sinhronizovan na TVCG u emisiji "Pustite djecu"

Serijal crtanih filmova "Pip i Pozi", koji je sinhronizovan u Televiziji Crne Gore biće emitovan subotom u dječijoj emisiji "Pustite djecu" u 12:10 sati, na Prvom programu, a od 13. februara crtani film biće emitovan tri puta sedmično.

"Pip i Pozi" je animirana serija za djecu, uzrasta od 3 do 5 godina, rađena u produkciji Magic Light Pictures, više puta nominovanoj za Oskara.

Pip i Pozi su miš i zec čiji se životi vrte oko divnog svijeta igre. Puna topline i humora, serija je radosna proslava njihovog velikog prijateljstva - njegovog smijeha i igre i njenih uspona i padova.

Dječijim likovima u crtanom filmu glasove su pozajmili talentovani mali glumci Redakcije programa za djecu i svojim radom opravdali povjerenje svoje redakcije.

Iz Redakcije programa za djecu kazali su da se svojim radom trude da pokažu koliko djeca znaju i koliko mogu sami da urade.

"Poštujući svakako odrasle glumce: njihov talenat, znanje i umijeće, isto tako smatramo da, kada je riječ o sinhronizaciji crtanih filmova, glasovi odraslih glumaca pripadaju svijetu odraslih likova. I u originalnoj verziji, na engleskom jeziku, rađeno je sa djecom, pa smo se i mi odvažili da pokažemo koliko djeca umiju da budu, ovoga puta - i bolja od nas. Proces sinhronizacije, kao svaki glumački proces počinje čitajućim probama. Djeca glumci se na taj način upoznaju sa likovima kojima pozajmljuju glas i ulaze u studio spremna da u potpunosti urone u svijet Pip i Pozi. A uloge često zahtijevaju brojne vještine, u ovom slučaju i – pjevanje, pa je tako njihov glumački rad upotpunjen i brojnim songovima", kazali su.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се