Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

B.B.

24. 06. 2022. 19:05   >>  19:03

JUTARNJI PROGRAM

O uspjesima Nikole Mijovića, srednjoškolaca iz Golubovaca

U emisiji Jutarnjeg programa analiziramo zaključke Građanske alijanse "Zastupljenost žena pripadnica manje brojnih naroda u društvenom životu Crne Gore".

Saznaćemo do koje faze je stigla realizacija ciklusa projekta "Za ljepše zdravstvene ustanove".

Crna Gora, odnosno, njen reprezentativac Nikola Mijović, dobili su vrijedno priznanje. Ugostićemo Mijovića koji je proglašen najboljim strijelcem na Evropskom prvenstvu u minifudbalu.

Govorićemo o podvizima drugoplasiranih u seniorskoj kategoriji trećeg državnog takmičenja Svjetske olimpijade robotike - predstavnici Srednje mješovite škole u Golubovcima dolaze nam u goste.

Razgovaraćemo i sa svjetskom putnicom i djevojkom koja je, zbog prirode poslova kojima se bavi, obišla gotovo cijeli svijet - model i stjuardesa Slađana Ničić.

Putem Skype linije uključićemo uživo svjetski poznatog modela našeg porijekla Nemanju Čalića koji već dugo živi i radi u Kini.

U okviru rubrike "Plešite sa nama" učićemo osnove fokstrota.

Naša ekipa sa terena uključiće se uživo iz Podgorice i sa Cetinja.

Muzikom će nam obojiti jutro Zdravko Đuranović i Nikola Medojević.

Urednica emisije: Nataša Vukajlović
Urednik redakcije Jutarnjeg programa: Aleksandar Mirković
E - mail redakcije: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се