Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

13. 10. 2024. 21:51 >> 21:51
Čitaj mi:

RL A1

Vaterpolisti Budućnosti upisali prvu istorijski pobjedu u Regionalnoj ligi: "Plavo-bijeli" bolji od Zemuna

Vaterpolisti podgoričke Budućnosti slavili su u drugom kolu regionalne A1 lige na gostovanju Zemunu 9:13, i tako upisali svoj prvi istorijski trijumf.

Podgorički tim je slavio najviše zahvaljujući trećoj četvrtini u kojoj je bili 2:8 za našeg predstavnika.

Odlična partija Danila Stevovića koji je postigao četiri gola, tri je dao Mlađan Janović, Petar Brnović je dao dva, dok su po jedan gol dali Neđo Baštrica, Danilo Savović, Marko Bošković i Matija Brguljan su dali po jedan gol.

"Došla je prva pobjeda u istoriji kluba., ušli smo nekom grču ali u trećoj četvrtini smo se odlijepili i priveli utakmicu kraju. Ostaje žal za jučerašnju utakmicu, jer smo izgubili na nekim našim greškama, ali sezona je duga imamo još dosta da radimo. Mislim da će ići sve na bolje", kazao je Baštrica nakon meča.

Naredni meč u A1 RL Budućnost igra 23. oktobra u Podgorici protiv Katara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније