Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

D.B.

26. 09. 2024. 13:33 >> 13:35
Čitaj mi:

evrokup

Budva i Kataro danas počinju kvalifikacije za Evrokup

Budva će biti domaćin jednog od turnira, a otvoriće ga večeras od 19 sati protiv Banjaluke, Kotorani u prvom kolu večeras od 20 sati igraju protiv domaćina Mladosti.

Nakon toga Budvani će se za dva mjesta koja vode u grupnu fazu boriti protiv Valisa iz Valjeva, ali i evropskih velikana Breše i Honveda.

Vaterpolisti Katara igraće na kvalifikacionom turniru za Evrokupu u Zagrebu, od danas do 29.septembra.

Rivali sastavu iz našeg grada biće Mladost,Enka,Apolon i Sent Andreu.

Kotorani u prvom kolu večeras od 20 sati igraju protiv domaćina Mladosti, u petak od 18 sati sa Apolonom,u subotu u podne sastaju se sa Sent Andreom,a istog dana u 20 časova rival će im biti Enka.

Trener Ivan Bjelobrković i ove sezone ima veoma mlad sastav, pojačan sa iskusnim igračima, u pitanju su Nikola Marković i Uglješa Vukasović.

“Nakon dugo godina igramo u Evropi,u Evrokupu,grupa je solidna,dobre ekipe,daćemo sve od sebe da budemo među dvije najbolje,što će biti teško. To je i prilika za mlade igrače da skrenu pažnju na sebe. Sastav je mlad,kao i lani, pojačan sa dva iskusna igrača. Vidjećemo kako će to izgledati,ali mislim da uigravanje neće biti problem”,rekao je Bjelobrković, u susret drugom po jačini evropskom takmičenju.

Po dvije prvoplasirane ekipe iz osam kvalifikacionih grupa ući će u regularnu fazu Evrokupa.

U njemu će timovi biti podijeljeni u četiri grupe sa po četiri učesnika.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније