Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

N.R.

15. 09. 2024. 11:57 >> 12:08
Čitaj mi:

TRENER JADRANA

Gojković: Čestitke igračima, bilo je stresno igrati danas

Vaterpolisti Jarana napravili su veliki rezultat i sa sve četiti pobjede u Dubrovniku izborili plasman u Ligu šamiona. Trener Novljana Valdimir Gojković kazao je nakon meča da je ponosan na igrače.

"Prije svega čestitke igračima na izuzetnom turniru, tri utakmice, veoma teške smo pobjedili. Bila je stresno danas, znali smo da ne smijemo da izgubimo zbog plasmana, da ne izgubimo prvo mjesto. Momci su odigrali zrelo, odgovorno. Sad malo se odmorimo i da se pripremimo za regionalnu ligu" kazao je Gojković.

Legendarni Aleksandar Ivović bio je fenomenalan u meču sa Barselonom, postigao je tri gola.

"Ovo je svakako veliki uspjeh za klub, za nas igrače. Kad smo došli ovdje, ne verujem da nas je neko vidio kao favorite. Kad igrate na ovom bazenu zna se da je  Jug jedna, da ne kažem, dosta drugačija ekipa nego kad igraju na gostovićim bazenima. Mogu da kažem da to što smo prikazali na toj utakmici može da nas raduje i da na tome treba da gradimo sve ono što nas čeka u nekim predstojićim utakmicama i predstojićim mjesecima ove sezone."

Naglasio je Ivović da je ovo veliki uspjeh za Crnu Goru.

"Naglasio bih i podvukao da je ovo veliki uspjeh i za crnogorski vaterpolo uopšte i generalno, jer mislim da preko deset godina nismo imali dva predstavnika u grupnoj fazi Lige Šampiona, tako da sve ljubitelje vaterpola u Crnoj Gori mogu da raduju rezultati i Primorca i Jadrana u ovoj fazi sezone."

Jedan od najmlađih u ekipi Jadrana, Vuk Milojević kazao je da je meč sa Jugom bio presudan.

"Pobijedili smo i tu u Barselonu i sa tim završavamo ovaj turnir. Bio je jako naporan, četiri utakmice u kratkom vremenskom periodu. Ta utakmica sa Jugom je možda bila čak i presudna. Maksimalno smo ispoštovali dogovor i zadovoljeni smo rezultatom, idemo sad u Ligu šampiona i okrećimo se Regionalnoj ligi".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније