Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

08. 09. 2024. 12:32 >> 12:35

NAKON MARATONSKE SERIJE PETERACA

Primorac srušio i Novi Beograd: Kotorani osvojili turnir pobjedom nad domaćinom

Vaterpolisti Primorca osvojili su tradicionalni turnir "Vlaho Bato Orlić" pobjedom nad Novim Beogradom u finalu, nakon peteraca 21:20.

Kotorani su odlično otvorili meč, poveli sa 3:0, međutim prošlogodišnji polufinalista Lige šampiona je uspio do kraja prve dionice da se vrati rezultatski i smanji prednost Primorca na 3:2.

Nakon gola Dušana Matkovića, Primorac je imao dva gola prednosti ali Novi Beograd je uspio to da preokrene.

Od tada meč je ušao u rezultatsku klackalicu, iako je naš tim imao ponovo dva gola prednosti sredinom treće četvrtine, 8:6, domaćin turnira je uspio da se vrati čak i da povede u posljednjoj dionici 9:8.

Novi preokret su priredili momci Vjekoslava Paskovića, prvo je Vico pogodio za 9:9, a onda je mrežu NBG-a pogodio i Petar Ćetković.

Djelovalo je tada da su naši momci bliži pobjedi ali Đorđe Vučinić je pogodio za 10:10 i pobjednika su odlučili sedmerci.

Bila je to prava maratonska serija gdje je golman Primorca Dragoljub Ćetković odbranio penal u 11. seriji, a Đorđe Stanojević pogodio za pobjedu i osvajanje turnira u Novom Beogradu.

Vaterpolisti Primorca ostvarili su maksimalan učinak na turniru u Beogradu. Kotorani su pobijedili Vašaš 15:11, Vukove 20:7, njemački Špandau je izgubio od naše ekipe 12:11, i u finalu  na peterce savladan je  domaćin NBG 21:20.

Lijepa uvertira našeg kluba pred početak sezone.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније