Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

D.B.

04. 07. 2024. 08:23 >> 08:29

svjetsko prvenstvo

Mlade “ajkule” izgubile u finišu od Mađarske

Vaterpolo selekcija Crne Gore U 18 poražena je od Mađarske 10:9 (2:2, 2:3, 3:3, 3:1) u 2. kolu grupe A na Svjetskom prvenstvu, koje se održava u Buenos Ajresu.

U prvom kolu Crna Gora je savladala je selekciju SAD sa 13:11.

Duel sa Mađarskom bio je neizvjestan i izjednačen, a naš tim je u tri navrata imao dva gola prednosti - 7:5 i 8:6 u trećoj, te 9:7 u četvrtoj četvrtini.
U posljednjih šest minuta meča rival je preokrenuo i serijom 3:0 stigao do pobjede.

Po dva gola postigli su Tim Perov, Danilo Stupar i Strahinja Gojković, a po jedan Draško Samardžić, Nikola Petrović i Ivan Marković.

U mađarskom timu četiri je upisao Botong Balog.

Crna Gora će večeras od 21 sat u posljednjem kolu grupe A igrati protiv Srbije, koja ima maksimalan učinak nakon dva meča, pobjedama nad Mađarskom 13:12 i SAD 20:13.

Direktan plasman u četvrtfinale izboriće dvije najbolje ekipe iz grupe A, dok će trećeplasirani i četvrtoplasirani tim igrati u osmini finala sa jednim od pobjednika grupa C, D, E i F.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније