Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

17. 06. 2024. 10:58 >> 10:58
Čitaj mi:

NOVO POJAČANJE U KOTORU

Primorac jači za bivšeg golmana Pro Reka i Savone

Vaterpolo klub Primorac nastavio je da pojačava tim za narednu sezonu, a novi igrač ekipe iz Kotora je italijanski golman Franćesko Masaro.

Dvadesetšestogodišnji Italijan visok dva metra, ima ipmpozantan CV jer je branio za Pro Reko, Savonu i Kuinto.

Bio je i član italijanske ekipe koja je 2019. godine osvojila zlato na Univerzijadi u Napulju.

"Prije svega, želim izraziti zahvalnost predsjedniku Siniši Kovačeviću, sportskom direktoru Saku Samardžiću i cijeloj upravi kluba što su mi poželjeli dobrodošlicu u "familiju" Primorca", kazao je Masaro.

"Kada sam primio poziv, nisam imao nikakve sumnje u konačni izbor. Govorimo o klubu s velikom tradicijom, ambicioznom i brzo rastućem, koji će sljedeće godine igrati u Ligi šampiona i to, zajedno s drugim faktorima, bilo je presudno za moju odluku. Odmah sam osjetio veliku profesionalnost i snažan interes za mene. Dolazim u Kotor s velikom odlučnošću i ambicijom. Jedva čekam da radim s trenerom i svojim novim saigračima", kazao je on i dodao na crnogororskom "Vidimo se na bazenu i idemo, Primorac! Hajde!".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније