Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

15. 02. 2024. 12:27 >> 12:31
2

SP DOHA

Gojković: Dobro odigrana utakmica, žao mi je zbog peteraca

Selektor vaterpolo reprezentacije Vladimir Gojković kazao je da je naša ekipa odigrala dobar meč protiv jakog protivnika.

Crna Gora je u razigravanju od petog do osmog mjesta poražena od Grčke nakon peteraca 14:13.

"Dobro odigrana utakmica, bili smo angažovani od početka do kraja, što nekada u prošlosti u borbi od petog do osmog mjesta nije bio slučaj. Protiv ekipe Grčke koja je je fantastična i iskoristili smo utakmicu na pravi način, kao pripremu za Olimpijske igre jer tamo nema lakog protivnika", kazao je Gojković.

On se nada da ćemo istom energijom odigrati i meć za sedmo mjesto.

"Žao mi je što smo izgubili na peterce, stvarno smo jurili druge dvije četvrtine rezultat i stizali i bili smo dobri, imali smo dobru energiju. Da probamo na ovom nivou da odigramo još jednu utakmicu", zaključio je naš selektor.

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније