Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

N.R.

05. 02. 2024. 10:19 >> 10:19
2
Čitaj mi:

PRED POČETAK SP

Vaterpolisti na startu protiv SAD; Gojković: Imamo kvalitet da igramo sa njima

Crnogorski vaterpolisti duelom protiv Sjedinjenih Američkih Država počinju takmičenje na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Cilj Crne Gore je da izboriti plasman na Olimpijske igre u Parizu.

Selektor, Vladimir Gojković, ističe da je njegov tim maksimalno iskoristio period između dva velika takmičenja.

“Odradili smo ono što smo planirali, bilo je dobro prvo u Trebinju, a zatim i u Rumuniji. Mislim da smo maksimalno iskoristili ovaj period i da odradimo neki oporavak i da podignemo formu, grupa je jaka i prva utakmica nam je jako važna. Vjerujem da smo sve uradili najbolje moguće i nadam se da ćemo to prenijeti već na start takmičenja“, rekao je selektor.

O današnjem rivalu Gojković kaže da su pokriveni na svim pozicijama, ali da Crna Gora ima kvalitet da igra sa njima.

“Pokriveni su na svim pozicijima, to su sve igrači koji igraju u dobrim klubovima. Imaju dominantne tačke oko kojih baziraju igru, ali vjerujem da imamo kvaliteta da igramo sa njima. Analizirali smo ih, spremali se i nadamo se dobrom ishodu“, zaključio je Gojković.

Vlado Popadić je rekao da je hemija u timu fantastična i da svi jedva čekaju početak takmičenja.

“Ostao je još jedan dan do početka turnira, svi znamo šta nam donosi. To su Olimpijske igre i pokušaćemo da ih izborimo. Prvi meč protiv Sjedinjenih Američkih Država koje su odlična reprezentacija, imaju par odličnih igrača. Mislim da smo dobro pripremili utakmicu, ekipa je na maksimumu, hemija je fantastična i jedva čekamo da krene turnir“, kazao je crnogorski vaterpolista.

Pobjeda nad Sjedinjenim Američkim Državama mnogo bi značila.

“Pobjedom bi mnogo lakše išli u nastavak turnira i u utakmice protiv Srbije i Japana. Ali, idemo meč po meč, Sjedinjene Američke Države su prve. Znamo šta nam nosi svaki meč, idemo na pobjedu da bi kasnije imali lakše ukrštanje u nokaut fazi“.kazao je Popadić.

Duel Crna Gora - Sjedinjene Američke Države je od 15 sati i 30 minuta, prenos je na TVCG.

U grupi su još Srbija i Japan.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније