Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

14. 01. 2024. 22:53 >> 22:53

EP VATERPOLO

Vaterpolisti ujedinjeni: Dobra reakcija nakon Italije, okrećemo se Grcima

Vaterpolisti Crne Gore nakon ubjedljive pobjede nad Rumunijom 18:11 su složni u konstataciji da je dobar odgovor nakon poraza od Italije u četvrtfinalu.

Slijedi Grčka i naši momci vjeruju da mogu da osvoje peto mjesto.

"Čestitao bih ekipi na pobjedi. Utamica opet sa osiciliacijama, ali bitno je da smo pobjedili. Digli smo se na kraju idemo da uzmemo peto mjesto. Grci nisu blistali na ovom prvenstvu tako da mislim da su podjednake šanse. Nama je važan meč, shvatičemo ovo i kao pripremu za Svjetsko prvenstvo", kazao je Đuro Radović.

I Miroslav Perković je svjestan lošijeg početka.

"Bili smo favoriti protiv Rumunije. Loš početak, ali se osječalo da smo bolja ekipa, Malo po malo smo gradili prednost i na kraju rutinska pobjeda, i to je značajno nakon poraza od Italije", kazao je on.

Stefan Vidović je dodao da treba da se ide korak po korak.

"Mislim da je veopma bitno da smo se vratili na pravi način. Poslije loših minuta vratili smo se i ušli u meč. Ono što je najbitinije je da smo imali ritam da smo se borili i idemo korak po korak. Rekao sam saigračima da poslije EP teško je ući u četiri. Idemo stepenicu po stepenicu, glava gore i nastavljamo da radimo. Čeka nas utakmica za peto mjesto koja je za nas veoma bitna", kazao je on.

Vlado Popadić je svjestan da je Rumunija slabiji protivnik, kao i da rezultat sa Italijom nije bio realan.

"Bitno je da smo se psihički vratili. Rumunija je slabiji protivnik, i kvalitetom i na papiru, Bilo je teško da se vratimo poslije teškog poraza protiv Italije, gdje smo svi više očekivali i pitanje je da li je ta razlika realna bila. Okrećemo se Grcima nije mala stvar biti ni peti, ali znači će nam zbog daljeg žrijeba i baraža".

Dušan Matković apostrofira zajedništvo i energiju.

"Imali smo problema ali uspjeli smo zajedništvom i energijom da rezultat vratimo na našu stranu. Grčka je uvijek dobra ekipa, iako na ovom turniru nisu pokazali igru koja ih je krasila u prethodnom periopdu. Mi ćemo se pripremati za tu utakmicu i idemo svom snagom".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније