Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Marko Perović

07. 01. 2024. 16:56 >> 16:58
1
Čitaj mi:

EP VATERPOLO

Hrvatska želi osvetu za Fukuoku, mi se nadamo pobjedi

Nakon trijumfa na startu protiv Francuske, crnogorski vaterpolisti prikazali su bolju igru protiv favorita Španije, ali nijesu uspjeli da iznenade. U posljednjem kolu sjutra ih čeka duel sa domaćinom prvenstva Hrvatskom, koja je lider grupe A sa pet bodova.

Tribine bazena u Gružu biće pune. Hrvatska želi da se revanšira za eliminaciju u osmini finala od naše selekcije na Svjetskom prvenstvu u Fukuoki, dok Crna Gora traži novi trijumf.

Još jedan uzbudljiv okršaj očekuje naš reprezentativac Vasilije Radović.

“Moramo da budemo skoncentrisani i stalno u fokusu. Znamo da će biti pune tribine. Poznajemo ekipu Hrvatske veoma dobro. Posljednji put igrali smo na Svjetskom prvenstvu u Japanu kada smo ih izbacili. Sigurno je da ćemo ih dobro analizirati. Ako ritam bude na nivao kao protiv Španije, mislim da se možemo nadati pobjedi.”

Prenos utakmice Crna Gora-Hrvatska možete pratiti sjutra veče od 20:15 na Drugom kanalu Javnog servisa, kao i na portalu RTCG-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније