Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

07. 01. 2024. 13:41 >> 13:46
Čitaj mi:

EP VATERPOLO

Ukropina: Možemo sa Hrvatima, suđenje na njihovoj strani

Aleksa Ukropina, naš vaterpolo reprezentativac, govorio je o predstojećem meču sa Hrvatima na Evropskom prvenstvu.

"Veoma bitan meč, može donijeti drugo mjesto u grupi, nekim čudom i prvo. Već je protiv Španije bila dosta bolja slika nego protiv Francuske, generalno ta slika plivanja i ekipe. Nastojimo da to is meča u meč poboljšavamo. Jednostavno u svaki meč ulazimo kao da je posljednji, daćemo sve od sebe. Nadam se da ćemo kako turnir odmiče i naša forma biti bolja", kazao je vaterpolista kragujevačkog Radničkog.

On se osvrnuo na meč sa Špancima, gdje je naglasio da odbrana mora bolja da bude.

"Dosta gruba igra, sa dosta iskljulčenja, na kraju se sve svelo na igrač više manje, ali odbrana nije bila na željenom nivo i to je trebalo da bude bolje u koliko smo željeli na kraju da trijumfujemo. Utakmica na ovom nivou da primite 14 golova smatram da je nedopustivo, i to je nešto što moramo da popravimo ukoliko želimo da pariramo najboljim ekipama".

Ukropina se potom vratio na meč sa Hrvatskom, koji bi mogao našim vaterpolistima da donese drugo mjesto.

Smatra da će Hrvati kao domaćini imati naklonost sudija, što se po njemu vidjelo i u prva dva meča u grupi.

"Igraju kući. Ali nije to igra koja je vrhunska, možemo da im pariramo. Jedini faktor na koji bi se osvrnuo, koji ih je pratio do sada je da je suđenje na njihovoj strani, što je za očekivati, jer su domaćini, Moramo i to da prebrodimo i da ne razmišljamo o tome", kazao je Ukropina.

Meč Crna Gora - Hrvatska na programu je 8. januara u 20:15 uz direktan prenos na našem Drugom kanalu RTCG-a kao i na portalu Javnog servisa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније