Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

L.V.

05. 01. 2024. 13:26 >> 13:42
Čitaj mi:

EP VATEPOLO

Popadić: Španci godinama primjenuju jedan od najboljih sistema u vaterpolu

Crna Gora je ne nakon peteraca i trijumfom nad Francuskom došla do važnih bodova na Evropskom prvenstvu, ali za izabranike Vladimira Gojkovića nema odmora, jer tek slijede teški dueli sa Španijom i Hrvatskom.

Zato je sve lakše nakon trijumfa.

"Sigurno da je mnogo lakše sad u nastavku turnira, već koliko puta smo ponovili prva utakmica na turniru svaka protiv vilo koje ekipe nije laka da se odigra. Samim tim što je drugačiji sistem takmičenja, tri utakmice, tri jake ekipe", kazao je naš vaterpolista Vlado Popadić.

On je kazao da je očekivao težak deul.

"Očekivali smo da će Francuska sigurno pružiti mnogo bolji otvor nego na turniru u Italiji. To se pokazalo sinoć, ali bitno je da smo pobijedili, idemo dalje".

Slijedi meč sa Špancima, koji su izgubili prvi meč od Hrvatske 14:12.

"Sigurno da je Španija jedan od tri favorita za medalju. U Fukoki su to pokazali po igrama, i na prethodnim takmičenjima da su među najozbiljnijim kandidatima za medalje. Na svjetskom prvenstvu smo odigrali jedan jako dobar meč protiv njih. Na kraju rezultatski možda nije djelovalo da smo bili toliko blizu, ali znamo koje kvalitete imaju. Perone koji je već u poznim igračkim godinama, ali i dalje igra na fantastičnom nivou, Granadosa koji je sigurno među najboljim napadačima na svijetu. Po meni možda i jedan od najboljih sistema koji već godinama primjenjuje", kazao je Popadić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније