Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Н.Р.

21. 11. 2023. 21:23 >> 21:24

NAKON PORAZA

Radanović: Presudilo šutersko veče Jadrana

Vaterpolisti Jadrana doživjeli su treći poraz od imenjaka iz Splita ove sezone, večeras u 5. kolu Lige šampiona. Izabranici Petra Radanovića borili su se do kraja, ali su ipak poklekli i ostali bez šansi da se domognu mjesta među osam najboljih.

“Dobro smo ušli u meč, kontrolisali smo situaciju. Znate kako, teško je igrati protiv Jadrana koji ima vrhunske igrače, a pogotovo kada njihovi šuteri imaju ovakvo veče. To je na kraju presudilo, a uz to mi nismo od umora prepoznali neke situacije koje smo mogli. Čestitam Jadranu na prolazu među osam najboljih. Što se nas tiče, svaka utakmica protiv ovakvih ekipa je veliko bogatstvo“, rekao je Radanović nakon meča.

Splitski tim do pobjede vodili su Luka Bukić sa pet i Jerko Marinić Kragić sa četiri, dok je Đuro Radović meč završio sa tri gola.

U ekipi iz Herceg Novog najbolji je bio Ivan Nagajev sa šest golova.

Jadran će u šestom kolu, 5. decembra, biti gost Crvene zvezde.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније