Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Л.К.

25. 09. 2023. 15:47 >> 15:50
1

PRED MEČ SA FERENCVAROŠEM U LŠ

Radanović: Biće to izazov za nas; Vučurović: Treba da igramo pametno i strpljivo

Vaterpolisti Jadrana u srijedu (27. septrmbra) u 18:30h u Budimpešti igraće prvu utakmicu u okviru Lige šampiona protiv Ferencvaroša u Budimpešti. Trener Jadrana Petar Radanović i vaterpolista Uroš Vučurović iznijeli su svoja očekivanja pred prvi meč u LŠ.

Radanović smatra da je suvišno govoriti o kvalitetu Ferencvaroša i da je utakmica protiv njih veliki izazov.

"Čeka nas prva utakmica Lige šampiona. Gostujemo Ferencvarošu, ekipi iz Budimpešte. O njihovom kvalitetu suvišno je govoriti. Ekipa se ove godine dosta pojačala, došak je Dušan Mandić, Soma iz Breše. Sa igračima koje su zadržali od prošle godine mislim da će to biti izazov za našu ekipu da odigramo jednu dobru utakmicu i da vidimo kako stojimo u susretu sa samim vrhom svjetskog vaterpola u ovome momentu", rekao je trener Jadrana.

Uroš Vučurović smatra da je Ferencvaroš sastavljen od vrhunskih igrača ali da treba da igraju pametno i da se nadaju najboljem.

"Očekuje nas prva utakmica ove godine u Ligi šampiona. Imamo jedno veoma teško gostovanje u Bidimpešti protiv ekipe Ferencvaroša koja je jedna od favorita za osvajanje tog takmičenja. Ekipa Ferencvaroša je ove godine sastavljena od brojnih vrhunskih igrača. Imaćemo neke svoje prednosti a to je naš ritam i naše plivanje i ukoliko to bude dobro možemo da se nadama nekom dobrom rezultatu. Treba da igramo pametno i strpljivo, da igramo jaku odbranu i da se prije svega dobro fokusiramo i nadamo najboljem", rekao je vaterpolista Jadrana.

Dva dana kasnije (29. septembra) u okviru trećeg kola regionalne Vaterpolo Lige Jadranaši gostuju Riječkom Primorju. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније