Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

С.В.

01. 09. 2023. 21:36 >> 21:40

SPEKTAKL NA ŠKVERU

Jadran predstavio tim, pa ubjedljivo pobijedio Jug

Vaterpolisti Jadrana večeras su na otvorenom bazenu na Škveru predstaviili tim za novu sezonu. U sklopu toga odigrali su prijateljski meč sa Jugom i ubjedljivo slavili 12:8.

Jedan od novajlija, Rus Dmitr Holod, predvodio je Novljane do trijumfa sa četiri gola, njegov zemljak Ivan Nagaev i Jovan Vujović postigli su po dva.

Po jednom su se upisali Uroš Vučurović, Martin Gardašević, Strahinja Gojković i Radzivon Ziuzin.

Kod Juga se istakao trostruki strijelac Rino Burić.

Jadran, koji ove sezone igra u Ligi šampiona, nastupaće u sastavu: Darko Đurović, Ilija Radović (golmani), Uroš Vučurović, Lazar Vukićević, Jovan Vujović, Danilo Radović, Martin Gardašević (kapiten), Matija Sladović, Matej Čaraj, Vasilije Radović, Strahinja Gojković i Radzivon Ziuzin.

U odnosu na minulu sezonu Jadran su napustili Đuro Radović, koji će u igrati za imenjaka iz Splita, kao i ruski internacionalac Pavel Halturin.

U stručnom štabu su Petar Radanović (glavni trener), Lazar Vuksanović (pomoćni trener i trener golmana), Filip Andrić (pomoćni trener), Nikola Mijanović (pomoćni trener) i

Ivica Sjekloća (kondicioni trener), dok medicinski tim čine doktor Predrag Dabović i fizioterapeut Dejan Mihajlović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније